The Vindhu Times

Kathmandu, 06/07/2008 Kaart

Na het ossenworst en oude kaas spektakel op mijn verjaardag weer terug naar de orde van de dag. We zouden met z'n allen naar Bahrabise gaan, maar een banda stak daar een stokje voor. Ook de taxichauffeur durfde het niet aan, en de gene die wel wilde gaf na even onderhandelen toe dat we er waarschijnlijk niet konden komen. Daar sta je dan met een tas vol origamivelletjes.

Op dat moment was Roddy al afgehaakt. Het Circus Cholera heeft bij hem de tenten opgezet, waardoor hij vooral een beetje heen en weer pendelt tussen kamer, toilet en de Himalayan Java.

Gelukkig vermaakt iedereen zich hier verder prima. Mijn ouders kijken de ogen uit en ik moet er af en toe even op letten niet in racetempo door Kathmandu te lopen. Swayambunath en de beide Durbar Squares van Kathmandu en Patan vielen in de smaak. Ook het King Tribhuvan Memorial museum met enkele hoogtepunten als de opgezette zangvogel van wijlen de koning en diens collectie wandelstokken zorgde voor een hoop plezier.

Volgens Yudhir van Mero Niwas rijden de bussen morgen wel weer dus dan gaan we het opnieuw proberen. Eerst lekker in de local bus, dan Ketu bekijken en ons laten verwennen door de buurtkapper en scheerder. Daarna naar Mero Niwas, voor de allerallerlaatste keer.

Reacties

reinier op 06/07/2008 om 11:07

Hey, Denk eens ff kijken hoe het er bij jou in Nepal voorstaat. Zo te lezen allemaal prima dus. Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Binnenkort ga je zeker naar Bhutan? Hier in Nederland is alles weer in het normale ritme. Heb Ajay en Suman hier nog gezien en samen Dal Baht gegeten. Veel plezier nog! en tot later Reinier

mieke op 06/07/2008 om 13:10

Hallo Vincent Nog gefeliciteerd. Ik lees je verslagen met veel plezier. Een heel fijne tijd samen met je ouders Groetjes Mieke mlking

boris op 06/07/2008 om 16:55

He Visnet Gefeliciteerd met je verjaardag Kusjebef

Hennie op 09/07/2008 om 21:49

Hallo allemaal, Ik geniet van jullie avonturen. Leuk om de foto's te zien. Ik kan haast niet wachten op de geproken versie van jullie avonturen. Nog heel veel plezier. Groetjes, Hennie

bert op 09/07/2008 om 22:33

Hoi vince, nog gefeliciteerd met je verjaardag,een beetje laat maar extra gemeend!heb je het nog steeds naar je zin of begin je alweer een beetje naar ons kleine kikkerlandje te verlangen? Don't het regent hier en alles is hier zo klein , als je die grote wereld heb gezien......toch?! nog een fijne tijd en groetjes aan rob en mar en je zus!!!!! liefs bert,caroline en kids.

Reageren op dit bericht is helaas niet (meer) mogelijk