The Vindhu Times

Amsterdam, 13/02/2008 Kaart

Na twee dagen vliegen door Amsterdam voor alle laatste zaken die nog geregeld moesten worden, is eindelijk alles klaar. Iedereen is gedag gezegd, mijn tassen zijn ingepakt en alle voorwerpen waar mogelijk een terroristische aanslag mee gepleegd kunnen worden (tandpasta, waterflesjes en nagelvijltjes) zitten veilig in de ruimbagage.

Ondanks alle voorbereidingen ben ik toch wel een beetje nerveus. Ik ben nog nooit voor zo'n lange tijd weggeweest en hoewel ik mezelf wel vertrouw is het toch spannend. Gelukkig mag ik eerst wennen in Tokyo, met Robert. Alhoewel, gezien het zeer strenge regime aldaar is hij niet in staat mij op te komen halen van het vliegtuig. Na aankomst op Narita International Airport mag ik dus meteen het diepe in: vervoer regelen richting het Asia Center of Japan. Hopelijk brengt mijn khata mij er veilig heen.

Reacties

Douglas Horne op 13/02/2008 om 14:35

Hoi Vincent, Veel plezier! Heel spannend allemaal... Als je alles achter de rug hebt ben je welkom om in Hostal Loreto te komen uitrusten!!

Mylou op 13/02/2008 om 21:46

ben je er nou al? :p je huis is cool. ik heb alles al uitgepakt. nu ga ik wandelen door Amsterdam doei

Rob op 14/02/2008 om 08:00

Hoi, ga ervan uit, dat je een goede vlucht hebt gehad in je coole seat 35 A. Doe de groeten aan alle Jappen, maar vooral aan Japchinees Robert. CU

Mara op 14/02/2008 om 12:25

leuk dat je de foto's er al op hebt! hoop dat de japannertjes lief voor je zijn. stoel 35a was dat klaarblijkelijk wel, kusje Marago

doortje op 19/05/2008 om 14:13

hoi ik zit nu op school meester rob is naar gym maar ik kan niet gymen dus mocht ik op de computer je hebt een vet leuke en aardige meester (voor jou vader ) maar eh ik heb een leuke site waar je misschien is op kan kijken als je tijd hebt de site heet www.phictures.nl en ik weet dat je nu denk dat er een spelfout in zit maar dat hoort want mijn club van hockey heet hic en daar gaat die site over er staat 319 leuke hockey foto`s van mij en me team en de site van me broer ( die gaat over voetbal misschien wat leuker voor jou ) heet www.doglex.nl maar als je tijd hebt kijk dan ze zijn heel leuk de foto`s er zitten ook hele leuke en grappige foto`s tussen ik moet nu gaan doei.

Reageren op dit bericht is helaas niet (meer) mogelijk